Registratie Linkse Liefde #2 [met NLse ondertiteling]

Politiek café Linkse Liefde #2, zondag 25 april 2021

Tijdens dit café bespreken we de politieke ontwikkelingen na de verkiezingen met drie activisten in het hart van sociale strijd en politiek in Nederland: Sylvana Simons (BIJ1), Olaf Kemerink (ROOD) & Elsa van de Loo (NIDA). Wat zijn hun ervaringen en perspectieven? Moderator is Arno van der Veen.

Daarnaast bespreekt Anja Meulenbelt de soms moeizame, soms inspirerende relatie tussen links en religie met academica Markha Valenta (als christelijk-joodse queer actief lid van NIDA) en Enis Odaci (voorzitter van Stichting Humanislam, een denktank voor islamitisch humanisme).

Voor de juiste ondertiteling: klik op het radertje onderin en kies vervolgens als ondertiteling “Nederlands” (niet “Nederlands automatisch gegenereerd”)

Presentatie: Loes de Kleijn

Gesproken column door Merijn Oudenampsen

Tot slot een gesprek met Batya Brown, gedupeerde van het toeslagenschandaal.

Regie, camera en stream tech: Ehsan Fardjadniya (@Scan Ovich) & @Bob Schoo

~

Linkse Liefde wil een bijdrage leveren aan een herleving van linkse idealen en een platform bieden aan activisten, aan doeners en denkers die zich inzetten voor een radicaal andere samenleving.

Linkse Liefde wordt gehost en mede mogelijk gemaakt door cultureel buurtcentrum Ru Paré in Amsterdam Slotervaart. Ru Paré biedt een podium voor debat, literatuur, spoken word, theater en muziek. Ru Paré staat voor inclusie en sociale rechtvaardigheid: solidariserende buurteconomie en coöperatieve samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *