Linkse Politiek in 2022: dat gaan we doen!

De volgende aflevering van Linkse Liefde, nr 8, vindt plaats op zondag 27 februari 2022, in Ru Paré, Amsterdam-West*.

Deze keer praten we over linkse politiek in 2022 – in de gemeenteraad en op straat – met Jazie Veldhuyzen (Amsterdam BIJ1), Arno van der Veen (Socialisten 010 Rotterdam) en Fatima Faid (Haagse Stadspartij Den Haag). Gespreksleiding: Alejandra Slutzky.

Met sterke sociale bewegingen rond klimaatverandering, de woningnood en een levendig anti-racisme is de vraag: Wat doen we op straat, wat kunnen we in een raad? Wat is de motor van politieke veranderingen in 2022? Wat doen we met de permanente oorlogsdreiging? Kunnen we samenwerken?

Plus een gesproken column van Anja Meulenbelt: “Hoeveel vinkjes heb jij?”

17:45 uur: Napraten, met eten & drinken.

Deze Linkse Liefde maakt deel uit van het 2.Dh5 festival dat op zaterdag en zondag wordt gehouden. Zie het hele programma van het 2.Dh5 festival op https://www.2dh5.nl/

*De hoofdingang van Ru Paré is in de tuin via de grote ijzeren trap vanaf de Thorn Prikkerstraat. Ru Paré is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Naast de buitentrap is er ook een lift aanwezig. De locatie is goed bereikbaar met tram 1 en 17, bus 18 en metro 50 en 51. Parkeren is gratis op zondag.

_________________
Linkse Liefde ❤️✊
…wil een bijdrage leveren aan een herleving van linkse idealen en een platform bieden aan activisten, aan doeners en denkers die zich inzetten voor een radicaal andere samenleving. Linkse Liefde wordt gehost en mede mogelijk gemaakt door cultureel buurtcentrum Ru Paré in Amsterdam Slotervaart (Chris Lebeaustraat 4). Ru Paré biedt een podium voor debat, literatuur, spoken word, theater en muziek. Ru Paré staat voor inclusie en sociale rechtvaardigheid: solidariserende buurteconomie en coöperatieve samenwerking. Volg Linkse Liefde op:☞ facebook: https://www.facebook.com/cafelinkseliefde
☞ twitter: https://twitter.com/LiefdeLinkse
☞ instagram: https://www.instagram.com/linkse.liefde
☞ YouTube: https://www.youtube.com/c/LinkseLiefde
☞ website: https://www.linkseliefde.nl

Uw financiële bijdrage is hard nodig! Zie ‘Steun Linkse Liefde’ hiernaast ☞